De små detaljerna

Jag är lite av en perfektionist skulle man kunna säga. När det gäller inredning så vill jag ha det på mitt sätt ända ner i de minsta detaljerna. Till och med när det gäller det som egentligen inte syns. Mitt kök är ett bra exempel på detta, för jag tycker inte bara att det är viktigt hur det yttre i köket ser ut utan också hur det inre ser ut. När jag öppnar en skåplucka i mitt kök så vill jag att innehållet ska spegla kökets inredning. Jag vill ha skålar och glas som matchar kökets färger, och det får definitivt inte vara rörigt utan det ska vara ordning och reda.

Till och med inne i brödskrinet vill jag att det ska se bra ut, och där höll jag faktiskt på att gå bet ett tag. Jag hittade nämligen inga påsklämmor som matchade mina färger. Jag har ganska dova och naturliga färger i köket och alla påsklämmor jag hade var illgula, neonrosa och spygröna. Men som tur var så hittade jag sidan www.klammor.se där det finns en grundsats med vita klämmor (plus två röda). Det finns också en storsats där det ingår vita och grå klämmor, och det var den som jag valde. Storsatsen har också några röda klämmor, och röd är inte en färg som passar i mitt kök, men dessa gav jag bort till min svärmor så det var ingen fara med det. Man kan ju aldrig få för många påsklämmor, och dessa var dessutom av riktigt bra kvalitet.

Klämmor från WeLoc

Så nu kan jag öppna mitt brödskrin utan att behöva känna den där nageln i ögat, och dessutom gjorde jag min svärmor glad. Hennes kök är som gjort för de röda klämmorna. Jag tycker inte alls illa om färgen röd, utan det handlar bara om vad som passar var, och nu fick vi båda något som vi gillade!

No Comments for “De små detaljerna”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *