Det är lätt att ångra sig

Posted on juni 19, 2017 in Allmänt

Det finns mängder med saker som jag ångrar att jag inte har gjort. I större delen av mitt liv så har jag alltid hållit tillbaka på många sätt, och framför allt när det gäller pengar. Jag har valt det billigare alternativet, inte valt något alls eller bara struntat i olika saker för att jag just i det läget vetat att det inte skulle fungera eller att jag var orolig för hur det skulle bli i slutändan. Det har helt enkelt blivit så att jag har satt upp barriärer för mig själv. I vissa fall så har det kanske varit bra, vissa saker är i sanning onödiga, men i andra fall så ångrar jag det bittert att man inte gjort mer i stunden.

Mitt bröllop

Till att börja med så måste jag säga att jag tyckte om mitt bröllop. Det var en underbar tillställning som jag kommer att minnas länge, men jag märker samtidigt att minnena efter den dagen börjar bli mer och mer suddiga. Att titta tillbaka på bilder från bröllopet hjälper mig inte direkt heller, eftersom att de inte är speciellt bra eller många till antalet. Det i sig är tråkigt, och det är knappast något som jag gärna tar fram och tittar på eller som jag visar andra. Det blev helt enkelt inte speciellt bra.

Vi hade planer på att anlita en bröllopsfotograf men tyckte att det blev för dyrt, och hoppades på att släkten skulle ordna det åt oss. Det gick inte som vi ville och nu i efterhand så var det väldigt dumt – vi borde helt enkelt ha anlitat någon. Jag har suttit och tittat på Lena Larsson bröllopsfotograf och det hon visar upp i form av bilder är helt ljuvligt. Jag önskar verkligen att hon hade fotat vårt bröllop för de känslorna som finns förevigade i bilderna är precis den typ av bilder som jag också velat ha. Vi kanske får gifta oss igen, helt enkelt!

No Comments for “Det är lätt att ångra sig”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *