Ekologisk skönhet

Posted on augusti 4, 2015 in Allmänt

Vid min ålder (20+, självklart!) så är det viktigt att sköta om sig själv för att inte börja förfalla. Inte så att jag är extremt mån om att se vacker ut eller nåt, utan mest att jag vill se hel och ren ut. Samtidigt så är det viktigt för mig att det hela är etiskt, det vill säga miljövänligt. Redan där går ju en hel massa märken bort. Sedan blir det inte bättre av att en del av de eko-märkta hudvårdsprodukterna som finns på marknaden inte alltid håller så hög kvalité som jag vill. Men bara för att någonting är eko-märkt behöver det inte vara sämre. Se bara på mat: eko-märkt är ju där snarare synonymt med bra produkter.

Till en början kan det kännas som om det är svårt att hitta bra ekologiska hudvårdsprodukter. Men det är det egentligen inte. Det finns en onlinebutik, Fina Mig, med ett stort utbud av både eko och icke-eko hudvårdsprodukter, där eko-alternativen är riktigt, riktigt bra – jag köper ekologisk hudvård här. Än så länge så har jag inte haft någon orsak att klaga. Björk & Berries, Maria Åkerberg, Burt´s Bees och många andra mycket mycket bra eko-produkter finns där. Jag kan rekommendera Fina Mig starkt!

Ekologisk hudvård

Ekologisk hudvård från Fina Mig

Fina Mig säljer inte bara hudvårdsprodukter utan även någonting annat som jag gillar – te! Jag upptäckte det nästan av en slump, för jag hade aldrig kunnat gissa att de sålde te. Men det gör de, och det är ekologiskt! Jag har köpt hem alla deras olika tesorter och provat och de flesta tyckte jag mycket om. Favoriten är definitivt Cool Mint Green, ett grönt te med extremt fräsch smak. Prova på vettja, du kommer inte att bli besviken! Grönt te är underbart och mycket bättre än kaffe enligt mig!
Det var allt för den här gången!

No Comments for “Ekologisk skönhet”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *