Flykt undan julstressen

Det är långt till jul fast av erfarenhet vet jag att oktober och november kan gå väldigt snabbt så att man hux flux står där och måste köpa julklappar. Med andra ord, det gäller att vara ute i tid och det tänker jag vara i år! Men nu är det inte julklappar jag talar om. Eller, i alla fall inte julklappar till någon annan utan till mig själv. Jag tänker nämligen fly bort från julstressen helt och hållet och fira jul på egen hand – fast tillsammans med andra. Släkten kommer kanske att gnälla lite men man måste ju tänka på sig själv – också!

Vad jag gjort är att jag bokat ett julpaket hos Green Hotel över fyra nätter – ankomst den 22 december, avfärd den 26. Julpaketet innebär en hel massa spännande aktiviteter som det (givetvis) är helt frivilligt att delta – eller inte delta – i. Detta hotell i Tällberg ligger alldeles vid Siljan, i riktig klassisk dalamiljö och var skulle man annars bättre kunna fira en riktig jul. Jag kommer kanske till och med att gå på julotta, åkandes i en släde dragen av en häst. Det kommer att bli hur spännande som helst.

green hotel

Ser mysigt ut på vintern!

Green Hotel är också känt vad gäller sin mat och sin dryck, så det kommer också att bli en upplevelse. Att spendera fyra nätter på hotell och inte behöva tänka på julstressen utan bara bli uppassad är precis vad jag kommer att behöva i vintermörkret. Jag ser redan fram mot julen och är glad att jag bokat i tid. Jag har nämligen en känsla av att jag inte är den enda som vill fira jul i Dalarna vid Siljans strand på Green Hotel. Om det bara blir hälften så bra som jag hoppas så kommer det ändå att bli perfekt.

No Comments for “Flykt undan julstressen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *