Gör det enkelt för dig!

Posted on november 7, 2014 in Allmänt

Jag säger ofta att man ska göra det enkelt för sig när det gäller inredning. Det behöver inte vara svårt att inreda, även om många (och då speciellt de som har detta som yrke) gärna vill få en att tro att det är något som kräver en expert. Det hela handlar ju i grund och botten om att man ska inreda med saker som man trivs med. Man ska helt enkelt tycka om sina möbler och prylar, och så länge man gör det så spelar det ingen roll vad någon annan tycker. För det är ju man själv som ska leva med inredningen, och då kan man ju inte inreda efter någon annans tycke och smak.

Det senaste projektet i mitt hem är våra nya fina köksluckor som äntligen sitter på plats. Jag hade ganska svårt att bestämma mig för vilken typ av lucka jag ville ha, för köksluckor är ju något som man inte byter speciellt många gånger i sitt hem och då är det viktigt att man vet att man kommer att trivas med dem en längre tid. Å ena sidan vill man då kanske välja något som känns tidlöst och och inte så utstickande, men å andra sidan tycker jag inte om att fega heller. Det fick bli någon slags kompromiss helt enkelt, och jag är jättenöjd!

Som tur var erbjöd företaget vi köpte från ett gratis hembesök där vi kunde sitta ner i lugn och ro i vårt eget kök och titta på prover på köksluckor och handtag. Utan det hade det varit ännu svårare att bestämma sig! När valet var gjort gick det ganska snabbt att få luckorna och vi fick dem också monterade av ett proffs, så det hela gick väldigt smidigt – ytterligare ett exempel på att göra det enkelt för sig själv. Man tjänar mycket på att välja ett företag som erbjuder bra service!

No Comments for “Gör det enkelt för dig!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *