Om min blogg

Varmt välkomna till min, Minnas, blogg. Det här är bloggen som kommer att ha ambitionen att göra det svåra enkelt. Alla som någon gång försökt ge sig på inredning och design vet att det kan vara mycket svårt att begripa vad det hela faktiskt går ut på och i vilken ände man egentligen ska börja. Det är inte speciellt märkligt att det är så heller, många gånger är den inredning som visas i tidningar och på nätet väldigt underlig och det behövs alltså någon som faktiskt kan tolka detta och sedan förklara det på ett sätt som gör att vi vanliga dödliga kan anamma det.

Inredning och mode i stort är ganska elitistiskt. Det innebär helt enkelt att det tillhör de allra finaste och rikaste människorna och inredningen är många gånger inte helt och hållet anpassade till faktiska vardagliga situationer som vi vanliga människor kan känna igen oss i. Det blir som att se en saga berättas för oss, en som vi inte kan ta del av, men begrunda på avstånd med avund. Kanske är vi alla medvetna om att det som visas faktiskt aldrig kommer att vara en del av våra liv. Med min blogg så hoppas jag kunna ta denna sagolika berättelse som man kan hitta i alla dessa tidningar och på nätet och sätta det i den verkliga världen, för att alla ska kunna njuta av ett vacker inrett hem. Det förtjänar alla.

Jag hoppas verkligen att det jag skriver och berättar om här kommer att göra att era hem blir precis som ni alltid velat ha dem. Det är allas rätt att drömma och det kommer nödvändigtvis inte betyda att allt stannar vid enbart drömmar, vissa av dem är alldeles möjliga att uppfylla. Du som läser det här har säkerligen stora planer och idéer för ditt boende, hur du faktiskt vill ha det och vad som ska förändras. Men kanske är det så att du inte vågar, kanske är det moderna lite för modernt för dig. Då har du verkligen kommit rätt. Här står vi med båda fötterna på jorden och svävar inte upp bland molnen i onödan. Det handlar om att hitta inredningen som både är vacker och funktionell, allt på ett modernt och stiligt sätt.