Sätt din personliga touch

Posted on juni 9, 2014 in Allmänt

Vi har varit inne på det i princip hela tiden, att det moderna är det minimalistiska. Det betyder att man mycket ofta kan se stora likheter mellan moderna hem idag, där inredningarna i princip skulle kunna byta plats med varandra utan att det skulle påverka speciellt mycket i upplevelsen av rummet. Vi har redan gått igenom att man genom olika typer av färgkomponenter bättre kan sätta känsla i rummen, men om man verkligen ska göra denna moderna stil till något alldeles eget så är de mindre, diskreta artefakterna från ens eget liv det man verkligen ska lägga fokus på.

Faktum är att det inte ens behöver vara speciellt mycket. Den minsta lilla komponent som förenas med det annars moderna kommer att definiera ditt hem på ett betydligt bättre sätt. Genom att ha dessa klenoder i åtanke när man inreder skapar man helt enkelt en modernt härlig miljö samtidigt som man bygger in delar av sig själv i den. Det handlar om att visa att man är en människa i en modern utveckling av design, men att det samtidigt inte ska behöva betyda att man tullar på sig själv som person och sina egna upplevelser och erfarenheter.

Det är alltså en mycket bra idé, närmast ett måste, att faktiskt se till att ha väldigt personliga delar inkluderande i sin inredning. Genom dem kommer rummet verkligen säga något om dig själv och samtidigt så får du en personlig koppling till din inredning, en koppling du inte kan få någon annanstans. Det gör i sin tur att ditt hem och din inredning verkligen är just din.

No Comments for “Sätt din personliga touch”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *